Reserveer nu
header eten en drinken van hier header eten en drinken van hier

Feesten en partijen

Als u een feest of partij geeft, wilt u graag dat het perfect voor elkaar is. Wij verzorgen dit met ons team graag voor u. Daarbij maakt het niet uit of u met 10 personen of met 60 personen komt, we zorgen ervoor dat u feest of partij perfect verloopt.

In deze tijden, waarin er speciale maatregelen zijn tegen de verdere verspreiding van het Coronavirus, besteden wij extra aandacht aan veiligheid en hygiëne. Wij hebben de capaciteit in onze zalen terug gebracht. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw gasten op anderhalve meter van elkaar kunnen zitten. Mocht u voor een buffet kiezen, dan begeleiden wij uw gasten naar het buffet om wachtrijen te voorkomen.

Wij kunnen u het volgende bieden:

Zalen
In onze zalen zijn er verschillende mogelijkheden. Vanaf 15 personen kunt u al van een privézaaltje gebruik maken. Middels gordijnen schermen we de zalen van elkaar af.

Buffetten
Wij hebben keuze uit een aantal buffetten. De buffetten zijn vanaf 20 personen, met uitzondering van het stamppottenbuffet, die kunt u al vanaf 15 personen boeken.

Private dining met een groep
Wilt u met een groep privé zitten, dan kan dat. Al vanaf 15 personen kunt u apart dineren in één van onze zalen. Uiteraard kan dit alleen op met voorafgaande reservering. Groepen tot 20 personen kunnen we à la carte serveren. Voor grotere groepen kunnen we de mogelijkheden bespreken.  

Feesten en partijen
Of u nu een verjaardag viert, een receptie geeft of een andere gelegenheid wilt vieren, bij ons bent u van harte welkom. Wij spreken graag de mogelijkheden met u door, zodat deze gelegenheid zo gevierd wordt als u dat wilt.

Kinderen
Wij zijn uitstekend geschikt voor kinderen. Deze kunnen gratis gebruik maken van onze binnen- en buitenspeeltuin. Uiteraard bieden we ook speciale kindergerechten aan, mocht u dat wensen

Kinderfeestjes
Uw zoon of dochter wil graag een verjaardag houden, maar u heeft het liever niet thuis ? Dan hebben we verschillende mogelijkheden. Zo is er een mogelijkheid met kegelen, frites met minisnacks, limonade en natuurlijk onbeperkt spelen in de overdekte of buiten speeltuin. Ook zijn er leuke combinaties te maken met Steamacademy uit Aalten. Zij kunnen de geweldigste middagen organiseren in onze zalen, zoals De Robot Party, het Uitvinderslab en een technische bouwactiviteit. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen.

Overige mogelijkheden
We hebben verschillende mogelijkheden voor ontvangst, gebak, bittergarnituren, etc. Wij informeren u hier graag over.

Speciale wensen
Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld met activiteiten ? Dan hebben we ook verschillende mogelijkheden. Wij overleggen graag met u om een passend programma te maken. Wij hebben verschillende partners waar we mee samenwerken.