Reserveer nu
header eten en drinken van hier header eten en drinken van hier

Welkom bij  “Eten en Drinken van Hier”.

Wij zijn Van Hier, een uitspanning met terras, restaurant, zalen en speeltuin op 10 minuten fietsen van het centrum van Winterswijk, maar midden in het prachtige Nationale Landschap.

Wie de Achterhoek zegt, zegt Noaberschap. En kort gezegd is Noaberschap: “zorgen voor elkaar”. Daarom hebben we gekozen om met streekprodukten te werken, van boeren uit de omgeving. We weten daardoor precies waar de ingrediënten vandaan komen. Dat levert niet alleen prachtige kwaliteit produkten op, maar levert ook een belangrijke bijdrage aan dierenwelzijn en CO2 uitstootvermindering (immers maken onze produkten weinig kilometers). U proeft in onze gerechten de liefde waarmee onze leveranciers produceren. De verhalen van de leveranciers van Hier leest u hier: {link invoegen}

Van hier heeft ook een ruim en zonnig terras aan de zuidzijde en zalen voor feesten en partijen. De kinderen kunnen gratis gebruik maken van de binnenspeeltuin of van onze natuurlijke outdoor speeltuin.  Verder kunt u streekprodukten kopen in de winkel en is er een take-away voor het afhalen van snacks en maaltijden.

Door de unieke ligging van Van Hier, zijn we ook een perfect uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten. U kunt gratis routes krijgen, maar ook de wandel- en fietsknooppunten liggen direct voor de deur. Uiteraard bent u van harte welkom voor een kop koffie of iets lekkers erbij. De auto kunt u kwijt op de parkeerplaats of aan één zijde van de Kobstederweg.

Bij Van Hier kunt u uw auto en fiets opladen. Voor auto’s is er een oplaadpunt met de hoogste capaciteit uit de omgeving: 60kW. Zo is uw auto snel weer volgeladen. Ondertussen bent u welkom voor een kop koffie of om iets te eten. En uiteraard kunt u gebruik maken van de gratis WiFi bij van Hier.

Heeft u geen fiets bij u: dan kunt u via Van Hier fietsen huren. Wij hebben e-bikes, gewone fietsen en kinderfietsen.