Reserveer nu
header eten en drinken van hier header eten en drinken van hier

Wie zijn wij

Even voorstellen, wij zijn de broers Rob en Mark van Dam en wij zin de eigenaren van Van Hier en de naastliggende camping. Nadat in 2020 de huurders van het horecagebouw op de camping vanwege Corona moesten stoppen, hebben we nagedacht over wat we graag wilden serveren in het restaurant. Het oude concept (“schnitzel Antoon”) paste niet meer in ons toekomstbeeld.

Al snel vonden we dat we iets met produkten uit de streek moesten doen. Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel en door de weinige kilometers die de produkten hoeven te maken op bij u op het bord te komen, zijn streekprodukten bij uitstek duurzaam. Maar er was ook nog een andere reden. Wij wonen in een boerenlandschap. Onze buren (of noabers in het Achterhoeks) zijn veelal boer en zonder uitzondering hardwerkende mensen met passie voor hun vak. In de publieke opinie wordt dit wel eens onderbelicht en dat is niet terecht.

In onze zoektocht naar leveranciers voor Van Hier zijn we zo veel boeren-ondernemers tegen gekomen die ons telkens opnieuw inspireerden. Mensen die weten waar ze over praten, die liefde voor hun dieren en gewassen hebben. Die produkten produceren, waarin je de passie kunt proeven. Wij hebben het tot onze missie gemaakt om u in aanraking te brengen met diegenen die dagelijks voor ons eten zorgen. En dat hebben wij verwerkt in ons restaurantconcept.

Met onze partners Ilona en Yvonne, onze kinderen en ons horecateam, willen u de liefde voor de Achterhoek laten proeven.